vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Vánoční sladká omáčka
Recept číslo: 53131

Vánoční sladká omáčka

Autor: xenia1
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Cibuli, mrkev, celer a petržel očistíme, omyjeme a drobně pokrájíme. V hrnci bez omastku cibuli se zeleninou osmažíme dozlatova. Přilijeme černé pivo, přimícháme povidla, citronovou šťávu, sůl, med a… Více »

Chodská vánoční husa na jalovci
Recept číslo: 53480

Chodská vánoční husa na jalovci

Autor: zatka
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Domácí, dobře očištěnou husu (bez drůbků) omyjeme a osušíme. Ze všech stran ji osolíme (i zevnitř), posypeme čerstvě pomletým pepřem. Hřbet a boky posypeme drceným jalovcem. Tuk pod křídly… Více »

Vánoční celerový salát
Recept číslo: 54615

Vánoční celerový salát

Autor: ruda
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Celer omyjeme, oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, dáme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, potom pomerančovou šťávou, dochutíme solí, přilijeme olej a promícháme. Přidáme nahrubo nakrájené… Více »

Pečená jablka, jako salát
Recept číslo: 57375

Pečená jablka, jako salát

Autor: vassova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omytá a osušená jablka naskládáme na rošt, poté vložíme do nahřáté trouby. Pod rošt dáme plech, aby měla kam odkapávat šťáva z jablíček a pečeme při 180 stupních do měkka. Po upečení necháme mírně… Více »

Čokoládová omáčka se sušeného ovoce
Recept číslo: 57462

Čokoládová omáčka se sušeného ovoce

Autor: vassova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omytá jablka rozkrojíme, odstraníme jádra, nakrájíme na malé kousky, vložíme do hrnce. Přidáme vypeckované a nakrájené švestky spolu s višněmi. Nakonec vložíme nasekané ořechy, vše zalijeme studenou… Více »

Rybí pěna
Recept číslo: 57922

Rybí pěna

Autor: vassova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Pečené ryby vykostíme, dáme do vhodné vysoké nádoby. Přidáme máslo, nakrájenou červenou papriku, smetanu a vše šlehačem vyšleháme na pěnu. Ochutnáme a podle chuti osolíme, opepříme, vložíme bílek,… Více »

 
 
\
TOPlist