Jednoduchý recept

Čerstvé hrušky plněné nivou

  • Česko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Čerstvé hrušky plněné nivou 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 30958
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Hřebíček
4 ks Hrušky
60 g Máslo čerstvé
1 hrst Ořechy vlašské
1 polévková lžíce Pažitka
200 g Sýr Niva (Rokfór)
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 796kJ
6% Sacharidy 21 g
27% Tuky 20 g
35% Sodík 701 mg
24% Bílkoviny 13 g
Čerstvé hrušky plněné nivou

Čerstvé hrušky plněné nivou postup přípravy receptu:

1

V rendlíku svaříme vodu s cukrem, hřebíčkem a citronovou šťávou. Hrušky oloupeme, rozkrojíme, vyjmeme jádřince a vložíme do svařené vody a chvíli vaříme. Dbáme, aby se hrušky nerozvařily. Poté je necháme okapat a vychladnout.

2

Připravíme si krém. Změklé máslo našleháme, vmícháme nastrouhanou nivu a jemně nakrájenou pažitku.

3

Prostředek hrušek, z něhož jsme vykrojili jádřince, plníme krémem a zdobíme půlkou vlašského ořechu.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept