Vepřový uzený bůček vařený - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřový uzený bůček vařený
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 449 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1000 g | Vepřový bok uzený |
3 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 795kJ
0% Sacharidy 0 g
21% Tuky 16 g
70% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 47,0mg |
Draslík | 371,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřový bok uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Mám ho moc ráda, pochutnala jsem si.