Noky z uzených ryb - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Noky z uzených ryb
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 42761 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
250 g | Jeseter uzený |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
50 g | Lososový kaviár Keta |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 polévková lžíce | Smetana 33% (šlehačka) |
1 špetka | Sůl |
50 g | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 510,3mg |
---|---|
Cholesterol | 10,0mg |
Draslík | 29,5mg |
Vláknina | 102,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,4mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kopr čerstvý, Sůl, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lososový kaviár Keta, Pepř černý mletý, Smetana 33% (šlehačka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Jeseter uzený nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Noky z uzených ryb postup přípravy receptu:
1 | Uzeného jesetera najemno rozmixujeme spolu se zakysanou smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný kopr a lososový kaviár. Nakonec zlehka vmícháme ušlehanou smetanu. |
2 | Lžičkami namočenými do studené vody vypichujeme ze směsi noky. |
3 | Můžeme podávat na salátových listech ochucených zálivkou. |
Vynikající