vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Smažený kapr
Recept číslo: 10161

Smažený kapr

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Naporcovaného kapra osolíme a necháme minimálně půl hodiny uležet. Následně je osušíme papírovým ubrouskem, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhané housce. V hlubším kastrole… Více »

Obalovaný kapr smažený
Recept číslo: 31690

Obalovaný kapr smažený

Autor: Haas
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, vložíme do mísy, zalijeme vínem a zakapeme citronovou šťávou. Pod fólií necháme půl hodiny marinovat, během marinování porce obracíme. Poté porce… Více »

Kuřecí řízky smažené v trojobalu
Recept číslo: 32045

Kuřecí řízky smažené v trojobalu

Autor: Haas
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a strouhance. Řízky smažíme v hlubší pánvi na rozpáleném oleji. Více »

Kuřecí řízky obalené v kukuřičných lupíncích
Recept číslo: 32047

Kuřecí řízky obalené v kukuřičných lupíncích

Autor: brazda
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, poprášíme mletou paprikou, obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích a v rozdrcených kukuřičných lupíncích smíchaných se strouhaným sýrem. Řízky smažíme v hlubší pánvi… Více »

Štika v bylinkovém obalu
Recept číslo: 43208

Štika v bylinkovém obalu

Autor: vassova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Ryby (4 ks) oškrabeme od šupin, vykucháme, umyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme, celé ryby i zevnitř potřeme solí, pepřem a naplníme oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí, oloupaným, na… Více »

Tradiční kapr načerno
Recept číslo: 54439

Tradiční kapr načerno

Autor: beranova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Z kapra vyřízneme páteř, nakrájíme ho na porce a dáme na 3 minuty vařit do osolené vody s octem, 1 cibulí, pepřem a bobkovým listem. Poté stáhneme plamen a kapra necháme „táhnout“ dalších 5 minut.… Více »

Z rybího filé sekaná
Recept číslo: 55328

Z rybího filé sekaná

Autor: ruda
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Rybí filé důkladně opereme, vysušíme, nakrájíme na menší kousky a pomeleme na mlýnku na maso. Dáme do misky, osolíme, přisypeme pepř, kari koření, mouku a drobně nasekanou petrželovou nať. Ze směsi… Více »

Kapr na víně s bramborovým salátem
Recept číslo: 63248

Kapr na víně s bramborovým salátem

Autor: Haas
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Na salát uvaříme ve slupce brambory, slijeme a necháme mírně zchladnout. V mezičase oloupeme cibuli, rozpůlíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme do mísy, přidáme vinný ocet, med, sůl, pepř a… Více »

 
 
\
TOPlist